Fara structura metalica, perfect transparent, panorama 360°

BUBBLE DOM

Bubble Dom cu diametru de la 2 la 8 m, este produs din policarbonat si reprezinta o solutie eleganta si rapida pentru locuit temporar. Hotel, motel, SPA, diverse situatii.

Nu are structura metalica, perfect transparent, panorama 360°.

Bubble Dom-ul transparent reprezinta o solutie de design arhitectural eficienta. Materialele utilizate sunt policarbonatul si aluminiul. Arebo foarte mare rezistenta la impact si este mult mai usor decat celelalte materile de constructii. Cantareste numai 200-300 kg, asigura siguranta si protectie ridicata, este protejat impotriva razelor UV, fiind practic indestructibil.
Va protejaza de insecte, reptile sau alte animale salbatice, permitand totodata conectarea la natura.

Bubble Dom combina cea mai eficienta forma de structura cu cel mai efficient material, avand ca rezultat spatii de locuit care pot rezista la uragane de categoria 5, cicloane, cutremure, inundatii si alte urgii ale naturii.
Se monteaza foarte rapid si usor, avand nevoie de numai 1-2 ore pentru montarea unui Bubble Dom, incomparabil mai putin decat constructiile traditionale, economisind cantitati imense de materiale, spatiu, munca, energie si in ultima instanta bani
Va oferim mai multe optiuni, cu diameter incepand cu 2 m continuand cu 3 m, 4 m, 5 m, 8 m si chiar mai mult. Diferitele dimensiuni pot fi conectate impreuna cu altele asigurand o mare flexibilitate pentru multiple aplicatii si necesitati.

Solicita oferta de pret
Diametru Inaltime Suprafata Greutate
2 m *2.4 m 3.1 m² 100 kg
3 m  *2.4 m  7.1 m² 150 kg
4 m  *2.8 m  12.5 m² 200 kg
5 m  *3.1 m  19.6 m² 250 kg
8 m  *6.0 m  50.2 m² 300 kg

Casa Dom / Glamping Dom/ Igloo

Puteti folosi Bubble Dom ca si casa dome, in gradina sau glamping dome. Va ofera o conexiune ideala cu natura si vizibilitate maxima, perfecta pentru a admira apusul, stelele noapte si rasaritul dimineata.

Bubble Dom se poate incuia si securiza in totalitate, fiind perfect pentru cazare/locuit, fie pentru scop commercial, fie in propria gradina, Airbnb sau site-uri in dezvoltare.
Cele mai populare utilizari ale Bubble Dom sunt ca Bubble Hotel, Glamping House sau Camping.
Este mult mai rezistent decat domul geodesic acoperit cu prelate din PVC, rezistent la grindina, intemperii sau animale salbatice.
Obsevatorul perfect in noptile senine cand puteti numara stelele cazatoare, apusul sau rasaritul din propriul pat.
Bubble Dom este un produs inovativ, eco-friendly, in care se poate locui. Imagineaza-ti ca te trezesti in inima naturii, fara poluare, admirand muntiiplanuind partice de pescuit, plimbari cu Bicicleta sau climbing.

Avantaje fata de structurile geodezice sau gonflabile acoperite cu prelate din PVC :
1. Materialul PVC emana un miros neplacut pe toata perioada de utilizare, in special sub influenta solara,
2. Structurile gonflabile din PVC au nevoie constanta de aer pentru a sta in picioare, rezultand consumuri si costuri mari cu energia, zgomot in functionarea pompei de aer. Structura din policarbonat, Bubble Dom, are usa si ferestre pentru ventilare naturala.
3. Materialul PVC se ingalbeneste in timp scurt pierzand transparenta. Policarbonatul rezista cel putin 10 ani, in majoritatea mediilor externe,
4. Structurile acoperite cu PVC sunt de regula confectionate cu folie transparenta de 1mm, foarte subtire si usor de rupt. Bubble Dom este confectionat din policarbonat foarte rezistent de 4mm. Material care ofera o mare rezistenta la ploaie, grindina, de fap teste atat de rezistent incat este folosit la confectionarea panourilor antiglont.