Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului pvctransparent.ro.

Site-ul pvctransparent.ro este operat de societatea Covertex SRL, cu sediul in Str. Demetriade 1/5, cod postal 300088, Timisoara, Timis, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J35/1126/2002.

Prin furnizarea datelor sau completarea formularelor de pe pvctransparent.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii site-ului pvctransparent.ro in urmatoarele scopuri:

– Stabilirea contactului cu clientii;

– Prelucrarea comenzilor;

– Participarea la concursuri, promotii;

– Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ;

– Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea site-ului pvctransparent.ro;

– Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului de pe pagina de contact sau la adresa de email office@pvctransparent.ro.